Påsklov

Äntligen ”påsklov” och fem dagars ledigt! 😀 Så otroligt skönt. Jobbveckan gick hur fort som helst, har varit lugnt också vilket är superskönt.

Igår kväll inventerade jag sommargarderoben, som har gömt sig i vår sittbänk i sovrummet. Det mesta kommer jag inte kunna ha i år, om något alls. Kanske några mjukisshorts och någon topp som inte är åtsittande men t.o.m det är tveksamt haha. Men bikinis räknar jag med att kunna ha i alla fall. Hade varit skönt med en baddräkt nu med magen, men vägrar köpa ”onödiga” gravidkläder och vet att jag inte kommer vilja ha baddräkt sen. Särskilt inte en gravidanpassad haha. Fick ju lite preggokläder av Malin, sommarkläderna har jag inte provat än.

Paket från Zalando och Babyworld!
Babygymmet. Tänk när han ligger där ❤ ❤ ❤

Idag gick jag in i gravvecka 29, officiellt tredje trimestern så nu känner jag att jag kan kalla mig höggravid. 😛 Och det känns! Kanske inte ser så ut (i alla fall inte med kläder på), men jag känner mig jättestor. Bäckensmärtan har kommit som ett brev på posten. Har hittills varit ganska skonad från krämpor men nu börjar det bli riktigt obekvämt och längtar tills graviditeten är över. Får ont direkt nu även vid korta promenader, och har så ont i övre delen av magen när den växer. Borde verkligen börja äta mindre portioner eftersom det inte får plats, men det är svårt för är ju inte mindre hungrig än vanligt.

Nu börjar jag räkna ner dagarna. Två månader kvar till semester som direkt följs av föräldraledighet. Vilket inte kommer vara en semester direkt men krämporna och smärtorna kommer ju successivt försvinna när bebisen har blivit vräkt ur sin trånga etta. 😉 Och så längtar vi så efter att träffa honom såklart. ❤ Tänker på det varje dag.

Gjorde våfflor till middag häromdagen. Så gott!

Idag lyckades jag somna om och sova ut till 8.30, svårt att sova länge på morgnarna nu trots trött. Det är väl kroppen som förbereder sig. Duschade, åt frukost och plockade undan lite, sen vart det i vanlig ledig-dag-ordning väckning av maken kl.10. 😛

När han fått i sig frukost och kaffe så promenerade vi till Sundbybergs centrum. Inte världens roligaste centrum men behövde lite variation. Fan vilket väder idag, känns som att värmen aldrig ska komma? Den är bara just out of reach hela tiden. Svårt att fatta att det är maj månad om två veckor.

Började med en öl, fast inte för mig då haha. Sen gick vi till Pinchos. Visste inte att de hade en restaurang i Sumpan. De brukar öppna 16 men tydligen öppnar de 12 under lov. Det var vi och barnfamiljerna haha. Åt tre rätter var, jag tog en miniburgare med pommes, dumplings och kycklingspett. Samt en iste och en alkoholfri jordgubbsdrink (söt ja, men jag var faktiskt sugen idag), och avslutningsvis en cappuccino.

På vägen hem gick vi in på Hemmakväll där jag köpte en liten bucket med godis. Det är ju ändå påsk. 😛 Och de har så bra utbud där. Ska väl sluta säga att jag ska *skärpa mig* med sockret för då blir det inte så. Och så hittade vi ett grekiskt café, så otippat. Köpte en limpa bröd och någon kaka. Måste förbi där igen någon gång, deras bakverk såg sjukt goda ut. Bra att reka caféer inom gångavstånd inför barnvagnspromenaderna sen. 😉

Så fin godisbucket! Får köpa en sån till bb-väskan sen. Svårt att planera godisköpet dock tänker jag, man vet ju inte när han kommer och vill inte riskera att godiset blir gammalt? Får be taxin stanna förbi Hemmakväll på vägen hahaha ;D
Yuuummi. Alltså såna Delicatobollar är på riktigt godare än hembakade chokladbollar.

Blev drygt 7,5 km promenad idag totalt. Fort gick det inte, särskilt inte på vägen hem haha. Hela mitt mittparti gör ont nu, aj. Må även dessa sista tre månader gå fort. Vanligtvis vill jag inte att våren/sommaren ska gå fort men i år är ett undantag. Tills han är ute då förstås, då får tiden gärna sakta ner igen men det lär den inte göra. 😉

Lämna en kommentar