Sunday

Phew vilken lång dag det blev, varit igång hela dagen. 😛 Tur att det är en kort arbetsvecka som väntar, så skönt det ska bli. 🙂

Gick hemifrån vid 11 för att åka till stan och äta brunch med Miranda. Fick chans att testa mina nya hörlurar ordentligt, väldigt sköna och stänger ute allt brus. Lyssnade på en podd. Vi hade först tänkt att gå till Sthlm Brunch Club men vågade inte chansa eftersom det inte går att boka bord, är ganska litet och populärt på helger. Stod dessutom på google att det var ”mycket aktivitet just nu”. Så bokade bord på Miss Clara istället.

Beställde en virgin mimosa (apelsinjuice 😉 ), cappuccino, stekt ägg med toast, och så ville Miranda dela på pannkakor (skulle vara nyttig men oops…). Det var jättegott. Framförallt juicen, färskpressad och god med is i. Nästan godare än en mimosa faktiskt. Går alltid på brunch såhär års, det är typ min vår-rutin haha. Sen blir det inte så många fler gånger per år för det är så sjukt svårt med brunch i detta land. Antingen så är det typ hotellbuffé, något trendigt litet ställe där man inte kan boka bord som alltid är fullt, eller så kallas det bara brunch fast det är vanlig lunch/middagsmat. Så dåligt.

Sen blev det en liten shoppingrunda, slutade med att vi kollade ganska många butiker. Jag skulle bara ha ett baslinne eftersom jag köpt lite koftor som är lite mer urringade och passar inte alls att ha mina t-shirtar under. Världens tråkigaste köp så var tvungen att hitta något litet till. 😛 Miranda hittade en del. Jag köpte ett tvåpack baslinnen från H&M (vitt och svart). Kollade efter lite klänningar som skulle kunna passa i sommar, är lite inne på stickat nu. Men hittade inget av intresse, det kommer väl mer sen.

Alltså brunchmat ❤ Slår middag alla gånger.
Cola on the rocks with a twist 🙂

Köpte däremot en fin, randig, jättemjuk t-shirt från Monki som borde passa ett tag till. Påminner om mina teenage days då jag typ bara hade randigt haha. Det var ganska rolig inredning därinne, kändes som lustiga huset med alla färger och speglar. Fick typ hålla i sig i trappan för att inte bli yr haha.

Sen skildes vi åt. Ännu ett steg i ”graviditeten känns verklig” var att på pendeln hem var det för första gången en man som frågade om jag ville sitta. 😛 Skulle bara åka tio minuter så det kändes inte nödvändigt men det var gulligt av honom i alla fall.

När jag kom hem var jag säker på att Tommy skulle ligga och powernapa, chocken när man kom hem och hela hallen var full av prylar… då hade han fått ett ryck och börjat vårstäda – rensa garderoberna för att få plats med babysaker. Var tvungen att lägga mig med benen i högläge en stund för de kändes svullna. Sen gick vi ner till källaren och ställde ner lite grejer, och slängde lite skit.

Och så promenerade vi till MOS. Tänkte inte på att kolla evenemang (det har ju inte varit en issue två senaste åren liksom), och nu var det match så var massa folk, men den började typ ungefär när vi kom dit så folk var på väg därifrån i alla fall. Skulle äta på O’Learys men det var bara buffé och jag var inte så hungrig så det kändes ovärt. Så då gick vi till biorestaurangen men slutade med att vi gick därifrån trots att vi beställt för det var så fruktansvärt dålig service – verkligen alla fel.

Först var det ingen som tog emot en från början, fine. Sen fick vi ett bord men hon gick iväg på en gång, vi fick inte ens beställa dricka. Typ tio minuter senare fick vi det, och då hade hon redan frågat bordet bredvid om de ville beställa, och de hade kommit efter oss. Vi beställde, tog ytterligare typ en kvart och då kom hon med drickor till bordet bredvid före oss, IGEN, trots att de beställt efter. Noll koll. Det var droppen, och Tommy hade inte ätit på hela dagen så han var INTE glad haha. Då fick vi nog och gick därifrån, hon försökte hindra oss och det blev ganska pinsamt för henne framför andra gäster som väntade, och framför hovmästaren. Det var knappt något folk så inget att skylla på, och hon hade inte ens koll på var vi hade suttit någonstans.

Stormade i alla fall ut och hamnade på Klang istället, där det var totalt tvärtom. Där var det fyra olika som kom fram och fixade och donade, dricka kom på en gång och där snackar vi service. Beställde in nachos och guacamole till förrätt, sen tog jag en hamburgare som var jättegod.

Ben & Jerry’s cookie dough med minimarshmallows 😀
Dagens köp

Slutligen gick vi till Ben & Jerry’s caféet, måste vara nytt för har inte sett det förut? Tog varsin glass och cappuccino. Det vart inte mycket till nyttig söndag. 😛 Men nu blir det skärpning till nästa helg, HelloFresh imorgon. Har i alla fall promenerat drygt 9 km idag så det är ju inte så tokigt. Det känns i benen nu. Är nöjd med denna mysiga helg efter tråkveckan. 🙂 Time for bed!

Lämna en kommentar